Ewa_Gotuje

Tego nie trzymaj w lodówce!

Lodówka jest urządzeniem niezbędnym we współczesnej kuchni. Nie wszystko jednak powinno w niej lądować…


7. Miód

Miód

Zobacz też: Dobroczynne właściwości miodu >>

Miód nie potrzebuje lodówki, sam z siebie nie będzie się psuł, nawet jeśli będziemy go trzymać latami w szafce. Niska, lodówkowa temperatura sprawi, że szybciej się skrystalizuje i trudniej będzie go wyjąć ze słoiczka.

Zobacz, co źle zniesie lodówkowe zapachy!

Następna strona >>

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Desery Lody w waflu 2 składniki

To ulubione lody mojej mamy. Żałuję że teraz już nie mogła ich skosztować....

Odsłon: 708

15 min
17
Ciasta Tort wiśniowy

Tort wiśniowy jest doskonałą propozycją dla osób, które nie przepadają za mdł...

Odsłon: 312

60 min
0
Dania główne Gołąbki babci Zosi

Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...

Odsłon: 329

30 min
5

Polecane artykuły

4
Ewa gotuje Lekkie przepisy na wiosenne dania w kuchni Ewy Wachowicz

Jeżeli brakuje ci pomysłu na wiosenne dania, koniecznie zerknij do przepisów, które pojawiły się w 513. odcinku programu "Ewa gotuje". Nie mogło za...

4
Informacje 15 najlepszych ciast z rabarbarem. Tylko proste przepisy

Najlepsze desery to takie, które szybko i łatwo się przygotowuje. Oczywiście muszą świetnie smakować i zawierać składniki dobrej jakości. Takie są...

68
Informacje Kuchnia gruzińska bez niej jest niekompletna. Chroni serce i wspiera pracę mózgu

Kolendra to cytrusowo-pikantna przyprawa, która regularnie gości w wielu polskich kuchniach. Nic w tym dziwnego - nie dość, że idealnie podkreśla s...

13