Rezerwuj świąteczne potrawy w ramach Delivery Week

Nie masz czasu i ochoty na wielogodzinne przedświąteczne gotowanie? Mamy dla Ciebie doskonałe rozwiązanie! W ramach trwającej drugiej edycji Delivery Week oferta poszerza się o menu świąteczne, które można zamawiać z warszawskich restauracji.

Fot. materiały prasowe

W świątecznej akcji Delivery Week - Festiwalu na wynos organizowanego przez Restaurant Week Polska - bierze udział wiele wyjątkowych warszawskich restauracji. Wśród nich między innymi Elixir Dom Wódki, Po Wiśle, Art Sushi czy Brasserie Warszawska. Zgodnie z zapowiedzią w kolejnych dniach dołączą inne miasta m.in. Kraków, Łódź czy Szczecin. Pełna lista restauracji dostępna jest na stronie festiwalu.

Utalentowani Szefowie Kuchni przygotują dla festiwalowych Gości wyjątkowe doświadczenia świąteczne na wynos. W cenie 100-250zł/osoba Goście mogą sami komponować menu świąteczne lub wybierać gotowe zestawy. Wśród najciekawszych potraw znajdziemy: tatar z jelenia ze szczypiorkiem, piklami i majonezem grzybowym (Brasserie Warszawska), halibut z sosem cytrynowym (Elixir by Dom Wódki), sandacz z sosem z szyjek rakowych (Po Wiśle) oraz wiele innych popisowych dań i doświadczeń.

Zgodnie z festiwalową tradycją świąteczne menu można rezerwować każdego dnia do 22:00 na kolejny dzień i następne, aż do 22 grudnia. Ideą Delivery Week jest wzbogacenie świątecznych i poświątecznych doświadczeń restauracyjnych z bliskimi. To najlepszy wygodny wybór dla tych, którzy nie mają czasu na przedświąteczne gotowanie!

Na Prezent

Jeśli nie masz pomysłu na tegoroczny prezent, koniecznie zajrzyj na stronę Restaurant Club, którego twórcami są organizatorzy najpopularniejszego w Polsce Festiwalu gastronomicznego Restaurant Week, we współpracy z siecią hoteli Sheraton, Marriott, The Westin oraz Bristol zapraszają do rezerwacji wyjątkowych doświadczeń na prezent. W ofercie znajdziemy m.in. weekendowy pobyt z kolacją w najwyżej położonym barze w Polsce! Vouchery można rezerwować na stronie Restaurant Club do 31 grudnia. Nie zwlekaj! Już dziś zadbaj o najlepsze prezenty dla swoich Bliskich!

Źródło: materiały prasowe

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

60 min
15

Polecane artykuły

Informacje Gulasz z fasolą, befsztyk z warzywami. 5 propozycji na obiady wysokobiałkowe

Szukając zdrowych i zbilansowanych opcji obiadowych, warto rozważyć dania bogate w białko, które nie tylko zaspokoją głód, ale także wspomogą rozwó...

3
Informacje Młoda kapusta z koperkiem Ewy Wachowicz. Jeden składnik robi robotę

Młode, wiosenne warzywa są zazwyczaj najsmaczniejsze, często kryje się w nich również więcej składników odżywczych. Podobnie jest w przypadku młode...

3
Informacje Działa przeciwalergicznie i przeciwmiażdżycowo. Jak stosować miód wiosenny?

Wiosna to czas, w którym natura budzi się do życia - to właśnie dzięki zmieniającym się porom roku możemy czerpać z jej dobrodziejstw całymi garści...

0
Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1