Gotowanie w kombiwarze
Tadeusz Barowicz, autor wielu kulinarnych bestsellerów, zaprasza do wspólnego nowoczesnego gotowania. W kombiwarze można przygotować pełny obiad w zaledwie 30 minut, jednocześnie przygotować mięso, warzywa i ryby, a do tego ograniczyć tłuszcz i zachować smak produktów.
REKLAMA
Warto wykorzystać wszystkie możliwości urządzenia i przyrządzić w nim szybkie przekąski, takie jak pieczarki nadziewane wędliną, a nawet pasztet z jarzyn. A może wolisz doskonałe zapiekanki - ze szpinakiem, pomidorami, cukinią lub boczkiem - lub coś słodkiego, np. eleganckie ciastka z dziurką lub biszkopt tortowy? Jedno jest pewne - sprawdzone triki i techniki autora zaprowadzą Cię na kulinarne wyżyny! Każdy przepis zawiera precyzyjne informacje na temat temperatury kombiwaru i czasu przygotowania potrawy.
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Sałatki
Sałatka ziemniaczana z sosem greckim
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 79
4
9
Desery
Sernik na zimno z truskawkami
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 705
15
Dania główne
Żeberka smażone w sosie własnym
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 34
3
7
REKLAMA