"Ewa gotuje": Jarzynówka z szarpaną wieprzowiną, naleśniki z serem i jajem, mini szarlotki z kratką
Tym razem Ewa ugotowała pożywną zupę jarzynową z szarpaną wieprzowiną. Następnie usmażyła naleśniki, które w finezyjny sposób podała z jajkiem sadzonym i serem żółtym. Po obiedzie zaprosiła widzów na niewielkie szarlotki z kratką, upieczone w foremkach do babeczek. W programie pokazała też jak zawekować ogórki małosolne – w wersji na słodko z miodem.
Polecane artykuły
Sponsorowane
Witaminy z grupy B są niezmiernie ważne dla naszego zdrowia. Wspierają funkcjonowanie układu nerwowego, przyczyniają się do utrzymania zdrowej skór...
Sponsorowane
Grillowanie zajmuje ważne miejsce w sercach Polaków. Śmiało można stwierdzić, że to nasz sport narodowy, który jednoczy przyjaciół i rodziny w upal...
Sponsorowane
W tym sezonie grillowym warto poeksperymentować ze smakami. Karkówka i kiełbaski? Jak najbardziej, ale może w kanapce i w towarzystwie warzyw? Podp...
Z wyglądu jest jak ziemniak, w konsystencji przypomina marchewkę, a smakiem zbliżony jest do słonecznika. Jak jeść topinambur, nazywany zdrowszym z...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 158