Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 240
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68042
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 96
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 240
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68042
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 96
Składniki
W garnku na maśle podsmażyć pokrojony w krążki por. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i pokrojoną w talarki marchewkę, podsmażać razem 3-4 minuty.
Wlać bulion, doprowadzić do wrzenia. Do zupy dodać podzielonego na różyczki kalafiora, pokrojoną na kawałki fasolkę szparagową i zielony groszek, doprawić solą i pieprzem. Gotować 15 minut.
Gdy warzywa są miękkie, garnek zdjąć z ognia, zupę zaprawić śmietaną. Na koniec do zupy wrzucić posiekany koperek.