Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest super alternatywą dla osób, które nie mogą jeść wędzonego. Polecam.
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 772
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 63
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 772
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 63
Składniki
Przygotowujemy odpowiedniej wielkości garnek, zalewamy wodą. Składniki na zalewę razem mieszamy, gotujemy i zostawiamy do wystudzenia. Smak mięsa wzbogacimy dodając kilka ziaren jałowca, gałązki świeżego rozmarynu czy łyżeczki musztardy francuskiej z całą gorczycą. Gdy zalewa jest już zimna wkładamy do niej schab (mięso musi być przykryte) i gotujemy 15 minut od zagotowania. Zostawiamy w zalewie do następnego dnia. Następnego dnia gotujemy całość 10 minut od zagotowania. Odstawiamy do wystudzenia. Schab jest gotowy do konsumpcji.