Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadaje się na śniadania i kolacje...... Po pasteryzacji zabieram go zawsze na wczasy.
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 102
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Naleśniki są elastyczne i nie pękają przy zwijaniu.
Odsłon: 2709
Spontaniczne danie z tego co było pod ręką... Zadowoli każde podniebienie, sz...
Odsłon: 102
Ciasto jest bardzo kruche, wilgotne, niezbyt słodkie, ani za kwaśne, mnie oso...
Odsłon: 82
Składniki
Boczek pokroić na małe kawałeczki. Zalać wodą. Dodać vegetę, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy.,magę. Gotować na małym ogniu aż zmięknie. W połowie gotowania dodać pokrojony czosnek (można przecisnąć). Jak wszystko zmięknie wyciągnąć ziele i liść laurowy. Ugnieść ubijaczką do ziemniaków i przekładać do słoików. Smacznego.