Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podsmażana w zimie smakuje wybornie.
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 12
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 335
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68104
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 12
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 335
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68104
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Fasolkę przebrać, dokładnie umyć , zalać osolonym wrzątkiem i gotować 3 minuty. Następnie odcedzić , przelać zimną wodą i układać ciasno w słoikach. Zalać przygotowaną zalewą i pasteryzować przez dwa dni po 30 minut. Możemy zrobić fasolkę w zalewie kwaśnej , dajemy wtedy ¾ szklanki octu lub plaska łyżeczka kwasku na 1 litr wody, z czosnkiem i suszonym koprem, i pasteryzujemy około 45 minut.