Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna przekąska lub przystawka , alternatywa dla pasztecików z kapustą lub grzybami
Polecam.
Odsłon: 1031
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 794
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 100
Polecam.
Odsłon: 1031
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 794
Szybka babka z airfryera jest wyjątkiem w mojej kuchni, bo nie lubimy się z b...
Odsłon: 100
Składniki
W głębokiej patelni rozgrzewamy olej i masło ,podsmażamy cebulę czosnek .Następnie dodajemy opakowanie szpinaku i dusimy do miękkości.do masy szpinakowej dodajemy śmietanę ,ser , jajko i przyprawy ,mieszamy.
Ciasto dzielimy na 2 paski przecinając wzdłuż dłuższego boku.na każdy pasek kładziemy szpinak i zaklejamy ,Odwracamy sklejonym bokiem do spodu . Smarujemy roztrzepanym jajkiem i lekko solimy .
Każdy rulonik tniemy na małe paszteciki , układamy na blaszce.
Pieczemy w temperaturze 200 stopni około 30 min.
SMACZNEGO!