Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1783
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2710
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 94
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1783
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2710
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 705
Składniki
Pokrojony w kostkę boczek podsmaż z cebulą i wyciśniętym czosnkiem. Przełóż do miski i dodaj pokrojoną w kosteczkę bułkę, jajka i mąkę.
Wlej mleko i rosół, wrzuć posiekaną natkę i wyrób jednolitą masę. Dopraw pieprzem, solą i majerankiem.
Z ciasta uformuj małe kulki. Gotuj je w osolonej, gotującej się wodzie przez 15 minut.Źródło: Na żywo