Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 31
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 247
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1689
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 31
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 247
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1689
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 121
Składniki
Koncowki szparagow odlamujemy (odlamia sie dokladnie w miejscu poczatku zdrewnienia, ok 5-6 cm od konca). Szparagi myjemy i obieramy w calosci, nie naruszajac glowek. Najlepiej jest do tego uzyc obieraczki poprzecznej do warzyw. Szparagi gotujemy w osolonej wodzie, z dodatkiem szczypty cukru przez 15 minut. Podajemy okraszone buleczka usmazona na masle.