Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak jesieni w szklance!
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1755
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1755
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
Banana i marchewki umyć, obrać, pokroić w mniejsze kawałki. Wrzucić do blendera, dolać mleko, doprawić cynamonem, kardamonem, imbirem i przyprawą do piernika, dodać ziarenka z połówki laski wanilii, wszystko razem zmiksować, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. Przelać do wysokiej szklanki i podawać.