Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gołąbki z kaszą i grzybami"
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68694
Polecam.
Odsłon: 800
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 77
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68694
Polecam.
Odsłon: 800
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 77
Składniki
Z kapusty wytnij głąb, ugotuj całą w wodzie w dużym garnku, aż liście będą odchodzić. Oddziel je. Ugotuj kaszę z łyżką masła. Cebulę zeszklij na maśle z pieczarkami. Połącz z kaszą, jajkiem, dopraw. Nadzienie nałóż na liście, zwiń gołąbki. Ułóż je w rondlu na liściu kapusty, zalej bulionem, duś 30-40 min. Podaj z sosem.Źródło: Świat kobiety