Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 377
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9804
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 46
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 377
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9804
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 46
Składniki
Borówki umyć i osuszyć. Mąki i proszek do pieczenia wymieszać razem. Ser, jajka, mleko, mąkę, cukier zmiksować. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Masę przełożyć do wysmarowanych masłem foremek. Borówki wyłożyć na masę. Wstawić do nagrzanego do 180 stopni piekarnika na 25 min. Podać ciepłe. Smacznego.