Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Szaszłyki wieprzowe"
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 66
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 426
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68157
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 66
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 426
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68157
Składniki
Mięso umyj, osusz ręcznikiem papierowym. Pokrój na kawałki ok. 2 cm, tak samo jak paprykę.
Czosnek, imbir i chili drobno posiekaj, zalej oliwą. Dopraw pieprzem, solą oraz świeżym sokiem z cytryny. Wymieszaj na jednolitą masę.
Następnie nadziej na szpadki kawałki mięsa, paprykę i pokrojoną w krążki cebulę.
Polej szaszłyki olejem, po czym upiecz na mocno rozgrzanym grillu.
Przed podaniem skrop potrawę sokiem z cytryny. Podawaj z podpieczonym chlebem.
Czas przygotowania: 45 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 330. Stopień trudności: łatwe.Źródło: Telemax