Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ryba w bulionie warzywnym"
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 74
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 435
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68159
Prosty, smaczny sernik , dzisiaj na spodzie z kruchych herbatników połączonyc...
Odsłon: 74
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 435
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68159
Składniki
Obrane, warzywa zalej 2,5 litra osolonego wrzątku. Gotuj 20 min, odsącz. Do wywaru włóż ziele, listek i ryby. Gotuj 20 min, wyjmij.
Obierz ryby ze skóry, ości i drobno posiekaj. Dodaj połowę ugotowanej, startej na tarce marchewki oraz jajka, kaszę, bułki. Przypraw masę sokiem z cytryny, solą, pieprzem. Wymieszaj.
Uformuj małe kulki i gotuj w wywarze ok. 5 min. Wyjmij pulpeciki. Do gotującego się wywaru wlej białko, zagotuj.
Wywar przecedź przez sitko, przypraw. Podaj z pulpecikami. Udekoruj natką, marchewką.
Porcje 8
60 min
Cena 3,50 zł
Kalorie 218 kcalŹródło: Takie jest życie