Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panierowane, smażone paluszki z dorsza podane z pieczonymi ziemniakami i surówką z kapusty, marchwi i papryki.
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 122
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 1130
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 146
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22702
Kotlety mielone, które rozpływają się w ustach, otoczone delikatną warzywną p...
Odsłon: 122
Przygotuj się na wyjątkowy posiłek, który zaspokoi Twoje kulinarne pragnienia...
Odsłon: 1130
Cukinia faszerowana mielonym mięsem wieprzowym plus rozpływający się ser i id...
Odsłon: 146
Domowa pita to coś, co warto umieć zrobić. Z ich wykorzystaniem przygotujesz...
Odsłon: 22702
Składniki
1 - obrane, wymyte ziemniaki kroimy wzdłuż na 3 równe plastry, plastry kroimy na pół (księżyce) 2 - posolone księżyce z ziemniaków układamy na rozgrzanej z olejem patelni, smażymy pod przykryciem 3 - Ziemniaki smażymy z obu stron na złoty kolor, po usmażeniu wykładamy na talerze
4 - Na pozostałym oleju ze smażenia ziemniaków smażymy paluszki z dorsza z obu stron na rumiano
5 - Usmażone paluszki z dorsza wykładamy na talerze 6 - podajemy z domową sałatką warzywną ze słoika Smacznego !!!