Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik w sam raz na Święta i karnawałowy czas!
Dzisiaj kociołek pełen dobroci i smakowitości. Jak mówią dla każdego znajdzie...
Odsłon: 278
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne szaszłyki z grilla, takich jeszcze n...
Odsłon: 3357
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6442
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 111
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68717
Dzisiaj kociołek pełen dobroci i smakowitości. Jak mówią dla każdego znajdzie...
Odsłon: 278
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszne szaszłyki z grilla, takich jeszcze n...
Odsłon: 3357
Ulubione ciasto mojej rodziny, możesz użyć dowolnych owoców ale z truskawkami...
Odsłon: 6442
Smarowna pasztetowa do chleba zrobiona w jelicie grubym prostym wieprzowym.
Odsłon: 111
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68717
Składniki
Ciasto: Z cukru pudru, margaryny, mąki pszennej, żółtek i proszku do pieczenia zagniatamy na stolnicy ciasto i wykładamy na blachę 25/36. Kupki orzechowe: Białka ubijamy z cukrem na sztywną pianę dodajemy mąkę pszenną wymieszaną z proszkiem do pieczenia, bułkę tartą i mielone orzechy włoskie. Delikatnie mieszamy. Ser: Całe jajka, żółtka, cukier waniliowy i cukier ucieramy, dodajemy ser budynie w proszku, olej i mleko. Miksujemy Na ciasto wykładamy kupkami ciasto orzechowe i zalewamy wszystko przygotowanym serem. Pieczemy do godziny w 180 stopniach.