Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty biszkopt o smaku malinowym idealny na tort z kremami o smaku owocowym. Lekko wilgotny pięknie wyrasta.
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 211
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68021
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 88
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
Odsłon: 211
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68021
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
Odsłon: 88
Składniki
Żółtka oddziel od białek. Białka ubij na sztywno ze szczyptą soli i cukrem, dodaj żółtka, olej ,ocet oraz przesianą mąkę z proszkiem do pieczenia i budyniem.
Ciasto przelej do tortownicy o średnicy 26 cm i piecz około 25 minut w temperaturze 180 st.
Po wystudzeniu biszkopt można przekroić na 3 blaty.