Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna babka na oleju która zawsze się udaje.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 51
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 257
Składniki
Jajka ubij na puszystą masę z cukrem, dodaj olej oraz przesianą mąkę z proszkiem i budyniem, na koniec dodaj pastę lub ekstrakt waniliowy. Formę na babkę z kominem posypuj masłem i posyp bułką tartą. Wlej babkę i wstaw do piekarnika nagrzanego do 180 st. Piec około 35 lub do suchego patyczka. Po upieczeniu posyp cukrem pudrem.