Polska premiera światowego bestsellera "Upiecz to!"

Książka "Upiecz to!" stanowi odpowiedź na kuchenne potrzeby zabieganych millenialsów, którzy chcą gotować szybko, zdrowo, pysznie i pięknie.

Źródło: Informacja prasowa

Boisz się eksperymentowania w kuchni? W twoich szafkach zalegają napoczęte produkty? A może jesteś prawdziwym "foodie" - ale takim cierpiącym na chroniczny brak czasu? Jeśli odpowiedziałeś „tak" na którekolwiek z powyższych pytań, dobrze trafiłeś - "Upiecz to!" gwarantuje sukces niezależnie od twoich umiejętności kulinarnych.

Te dania praktycznie robią się same!
Czas przygotowania: Zaledwie kilkanaście minut, resztę pracy wykona za ciebie piekarnik!
Przybory kuchenne: Naczynie żaroodporne, deska do krojenia, nóż.

Składniki: Do wyboru, do koloru - książka zawiera ponad 70 przepisów oraz pomysłowe tabele z propozycjami łączenia składników, dzięki którym wyczarujesz istne niebo w gębie. W gruncie rzeczy wystarczą te produkty, które masz pod ręką!
Przygotowanie: Proste, pyszne, bezstresowe!

Uwagi: Przepisy są porażkoodporne - po prostu nie da się ich zepsuć! Nie nastawiaj się na godziny spędzone w kuchni, jedzenie robi się samo. Procesowi przygotowania sprosta największy kuchenny amator, a efekt końcowy zachwyci nawet kucharza z gwiazdką Michelin!

Rukmini Iyer, bestsellerowa autorka książek kucharskich, na co dzień jest uznaną stylistką jedzenia w UK. „Upiecz to!" napisała z myślą o samej sobie. Kiedy po całym dniu pracy z wyszukanymi kompozycjami kulinarnymi wracała do domu, nie marzyła o niczym innym, niż o zrelaksowaniu się na kanapie z dobrą książką i kieliszkiem wina w dłoni, podczas gdy piekarnik robi za nią całą robotę...Od tamtej pory już ponad MILION ludzi nawróciło się na porażkoodporną kuchnię.

Premiera: 29.09.21
Liczba stron: 240
Wydawnictwo Znak Literanova

Źródło: Informacja prasowa

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Przekąski Galareta z żeberek wieprzowych

Galaretę z wieprzowiny robi się przeważnie z nóżek lub golonek, ale nie każdy...

Odsłon: 236

30 min
11
Pieczywo Chleb na maślance

Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...

Odsłon: 73

30 min
5
Desery Kokosowa biała chmurka bez pieczenia

Delikatne ciasto kokosowe z wiśniami. Szybciutkie i proste w wykonaniu. Ideal...

Odsłon: 10

15 min
1

Polecane artykuły

Informacje Dlaczego warto jeść rabarbar? Zrób omlet, naleśniki i odchudzający koktajl z rabarbarem

Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...

1
Informacje Zrób niezawodny syrop na kaszel z kuchennej przyprawy. Kiedyś nazywano go penicyliną dla ubogich

Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...

2
Informacje Zielono mi, czyli szpinak do makaronu. Te dania smakują nawet niejadkom

Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...

4
Informacje Odkryj nowe jogurty pitne od Danio!

Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...

0