Chcesz poznać przepisy z poprzednich odcinków programu "Ewa Gotuje"?
Są dostępne na PolsatGo »
468. odcinek Ewa Gotuje
W 468. odcinku programu „Ewa Gotuje" widzowie poznali przepisy na włoskie pyszności, ale z polskim twistem! Na pierwszy posiłek Ewa Wachowicz podała zupę ribollitę, a na danie główne - pizzę na chlebowym spodzie. Deser zaskoczył - było to tiramisu, ale nieco „spolszczone". Zobacz, jak przygotować pyszności!
Polecane artykuły
Kubek herbaty to przyjemny poranny rytuał wielu Polaków. Możesz urozmaicić napój dodatkiem popularnej przyprawy, która pobudzi twój metabolizm do p...
Sponsorowane
Chcąc osiągnąć upragnione cele w zakresie zdrowia i sylwetki bardzo istotne jest, aby wprowadzać takie sposoby i rozwiązania, które działać będą dł...
Jak zrobić sok z trawy jęczmiennej, który w Polsce zyskuje dużą popularność? Okazuje się, że to superfood o cennych właściwościach. Wpływa na pracę...
Kuchnia włoska jest wypełniona po brzegi świeżymi składnikami roślinnymi, a jednym z nich jest warzywo kapustne o nazwie rapini. Idealnie pasuje on...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Szybkie i proste ciasto do którego możesz dodać dowolne owoce, posypać kruszo...
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Polska
- Dla dzieci
- Wegetariańskie
- Owoce
- Truskawki
- Nabiał
- Jajka
- Mleko
- Ciasta
- Jajka
Odsłon: 240
Szybka zapiekanka makaronowa To najlepszy przepis dla zabieganych - zapieka...
Odsłon: 68042
Danie powstało dzisiaj spontanicznie i było tak smaczne, że ani ja, ani mój g...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Walentynki
- Do pracy
- Azjatycka
- Indyjska
- Grecka
- Bałkańska
- Tajska
- Śródziemnomorska
- Kasze i ryż
- Kuskus
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Przyprawy
- Curry
- Oregano
Odsłon: 96