Ewa_Gotuje

Targi dla małej gastronomii i sytemów "jedzenia na wynos"

Pierwsze w Polsce targi dla małej gastronomii i systemów "jedzenia na wynos", organizowane wg formatu europejskiej firmy easyFairs, odbędą się 17 i 18 czerwca w hali tenisowej AWF przy al. Jana Pawła II 78 w Krakowie (wjazd od ulicy Nowohuckiej)

Fot. 123RF/Picsel

Jest to jedyna impreza targowa w Polsce, na której zaprezentuje się wyselekcjonowana grupa wystawców, ściśle związana z branżą małej gastronomii. Odwiedzający targi easyFairs FOOD-to-GO mogą liczyć na spotkanie z producentami i dystrybutorami urządzeń, wyposażenia, produktów i półproduktów spożywczych, opakowań, dań gotowych, systemów dystrybucji przekąsek i rozwiązań biznesowych dla barów fast food, pizzerii, lunch barów, barów sałatkowych, kebab barów, grill barów, cafeterii, restauracji dostarczających jedzenie na wynos i firm cateringowych. Organizatorzy dokładają wszelkich starań, aby targi były dla Państwa doskonałą okazją do prowadzenia rozmów biznesowych z potencjalnymi partnerami. Profesjonalne przygotowanie imprezy gwarantuje efektywne wykorzystanie Państwa czasu oraz nawiązanie korzystnych kontaktów handlowych.

Podczas targów zaprezentują się również sieci barów i restauracji działające na zasadach franchisingu. Jest to zatem dobra okazja aby przeanalizować propozycje sprawdzonych pomysłów w gastronomii. Ponadto zachęcamy do uczestnictwa w warsztatach learnShops, które są istotną częścią każdych targów easyFairs i dają niepowtarzalną szansę na zapoznanie się z nowościami w branży. LearnShops to bezpłatne prezentacje (mini-seminaria) firm i specjalistów w danej dziedzinie, odbywające się na specjalnie wydzielonej, ale nie zamkniętej przestrzeni targowej. Dzięki temu są łatwo dostępne dla wszystkich odwiedzających.

Serdecznie zapraszamy do odwiedzenia targów easyFairs FOOD-to-GO. Znajdą tu Państwo rozwiązania, dzięki którym z pewnością zwiększy się efektywność i standard Państwa usług. Wstęp na targi, po dokonaniu rejestracji on-line:TUTAJ jest całkowicie bezpłatny, dlatego odwiedzając targi easyFairs FOOD-to-GO nic Państwo nie tracicie, a zyskać możecie wiele!

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Ceviche z dorsza

Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...

Odsłon: 37

60 min
2
Dania główne Pałki z kurczaka w warzywach

Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...

Odsłon: 319

30 min
8
Dania główne Kołduny tyszkiewiczowskie

Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...

Odsłon: 1368

30 min
2
Desery Ciasto Jabłkowe orzeźwienie

Chciałam podzielić się z Wami moim przepisem na orzeźwiające ciasto z jabłkie...

Odsłon: 293

30 min
10
Sałatki Sałatka pieczarkowa

Przygotuj sałatkę pieczarkową na kolację lub spotkanie z przyjaciółmi. W tym...

Odsłon: 133495

15 min
146

Polecane artykuły

Informacje Lubczyk w kuchni i dla zdrowia. Afrodyzjak z przydomowego ogródka

Zioła w kuchni sprawiają, że nasze dania są nie tylko pyszniejsze, ale również zdrowsze. Aż chce się zanurzyć nos w talerz, gdy znajduje się na nim...

2
Informacje Pierożki i kurczak po chińsku. Zrobisz raz i przepadniesz

To prawda, że podróże kształcą. Dotyczy to nie tylko poznawania zwyczajów czy zabytków, ale też kuchni. Niektóre z nich są tak odmienne od naszej,...

3
Ewa gotuje Znakomite dania i dodatki na grilla

Maj to miesiąc, kiedy rozpoczynamy sezon grillowy, to właśnie teraz poszukujemy nowych i sprawdzonych przepisów na dania i przekąski z rusztu, któr...

1
Informacje Odkryj zapomniane przepisy z kajetu babci. Rumianek - właściwości i zastosowanie w kuchni

Rumianek to jedno z najpopularniejszych ziół goszczących w polskich domach. Uchodzi on nie tylko za skuteczny lek na rozmaite dolegliwości, ale rów...

5