Ciasta na Wielkanoc

Between kitchen & dining room - targi od kuchni do jadalni

W dniach 22-23 kwietnia w Hali Koszyki, w Warszawie odbędą się targi Between kitchen & dining room. Jest to nowy cykl targów, na których prezentować się będą firmy i marki związane z kuchnią oraz jadalnią, m.in.: meble, ceramika, naczynia, AGD, akcesoria dekoracyjne oraz artykuły spożywcze.

Na pierwszym piętrze Koszyków zaprezentuje się selekcja około 30 wystawców, zarówno małych, niezależnych projektantów i firm oraz dużych, uznanych marek - polskich i zagranicznych.

Wśród wystawców znajdą się takie marki jak: Miele, Smeg, Duka, Stokowski Gallery, Wild Wood Stories, MANO.ceramics, Silly Design,

August Design Studio, Vzorcovnia, LeDuvel, Divani, Kwiaty Amarant.

Uzupełnieniem oferty Targów będzie selekcja firm z ekologicznymi produktami spożywczymi, m.in.: Coco Bowls, Pszczelarium, DreamPeas, czy Soti Natural.

Partnerem Between jest firma Miele, producent najwyższej klasy urządzeń AGD. Dla gości wydarzenia Miele stworzy strefę świeżości pełną kolorowych warzyw i owoców. Chłodziarko-zamrażarka Miele Black Board Edition, która na co dzień pomaga w uporządkowaniu codziennych wyzwań, tym razem pozwoli spełniać pasje artystyczne. Twórcy najlepszych grafik stworzonych na tablicowym froncie będą mieli szansę wygrać cenne vouchery na warsztaty kulinarne w Miele Experience Center. Miele zaprasza także do strefy świeżości dzieci, na które będą czekały drobne upominki.

Wejście na Targi jest bezpłatne.

Smaker objął wydarzenie patronatem.

Więcej na temat Targów przeczytasz tutaj.

 

 

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

15 min
1
30 min
1
15 min
2

Polecane artykuły

Quizy Czy znasz polskie przysłowia o jedzeniu? Tylko mistrzowie zdobywają komplet punktów

Każdy zna kilka polskich powiedzonek. Przetestuj swoją wiedzę dotyczącą przysłów związanych tylko z jedzeniem. Pamiętaj jednak, że „apetyt rośnie w...

0
Informacje Świeże sałatki na powitanie wiosny. Lekkie, apetyczne i nie idą w boczki

Wiosenne sałatki to prawdziwa uczta dla podniebienia. Największą rolę odgrywają tu nowalijki, takie jak chrupiący groszek cukrowy, świeże szparagi...

3
Informacje Warzywa, które podnoszą poziom cukru. Najgorsze są po ugotowaniu

Indeks glikemiczny to istotny parametr w kontekście wszystkich schorzeń metabolicznych. Posiadają go pokarmy obfitujące w węglowodany, w tym także...

2
Informacje Wystarczy dodać do herbaty trzy przyprawy. Zbędne centymetry w pasie giną

Przyprawy takie jak pieprz, kurkuma, czy imbir świetnie sprawdzają się w daniach kuchni azjatyckiej. Możesz także przygotować z nich napój, który w...

4