Sposób na zakalec i czerstwe pieczywo
Przygotowujesz pyszne ciasto dla najbliższych. Wszystko zrobiłeś według sprawdzonego przepisu i postępujesz bardzo ostrożnie. Wyciągasz wypiek z piekarnika, a tu... zakalec! Podpowiadamy, jak poradzić sobie z największym koszmarem cukierników. W wideo znajdziesz też informację o tym, jak uporać się z czerstwym pieczywem. Sprawdź!
Polecane artykuły
W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...
Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...
Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...
Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
- Impreza
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Spaghetti
- Warzywa
- Nabiał
- Ser
- Wołowina
- Przyprawy
- Bazylia
- Oregano
- Makarony
- Makaronowe
Odsłon: 56
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 24033
Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...
Odsłon: 114