Pieczony pstrąg na warzywach
Niezwykle aromatyczne i bardzo zdrowe danie. Pieczony pstrąg z dodatkiem pachnących ziół i w naturalnym, warzywnym sosie. Danie możesz przygotować zarówno z całego pstrąga, jak i z filetów. Przekonaj się!
Polecane artykuły
Wszystkie osoby, które interesują się tematyką zdrowego odżywiania, czy diet odchudzających, z pewnością spotkały się z pojęciem deficytu kaloryczn...
Wiele osób zauważa, że po 40-stym roku życia metabolizm zwalnia. Jeżeli chcesz zadbać o zdrowie, a jednocześnie czujesz, że twoja forma z wiekiem s...
Gotowanie zdrowych posiłków jest kluczowe w procesie utraty wagi. Nie oznacza to jednak, że twoje dania mają być mdłe i nijakie. W poniższym artyku...
W przedświątecznym odcinku programu "Ewa gotuje", prowadząca podzieli się z widzami fantastycznymi przepisami na potrawy, które warto zaserwować na...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Tak zrobiony schab jest mięciutki i rozpływa się w ustach, roladki faszerowane idealne na święta :-)
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Walentynki
- Komunia
- Do pracy
- Polska
- Grecka
- Bałkańska
- Śródziemnomorska
- Warzywa
- Kapusta
- Papryka
- Mięso
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
- Majeranek
- Rolady
Odsłon: 6689
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 857