Mus z kurzych wątróbek na grzance z gruszkową konfiturą
Lubisz wątróbkę? Koniecznie wypróbuj ten przepis, który doskonale sprawdzi się jako przystawka, podczas rodzinnego przyjęcia. Mus z kurzych wątróbek na grzance z gruszkową konfiturą to wykwintne danie, które przypadnie do gustu nawet największym smakoszom.
Polecane artykuły
Sponsorowane
My, Polacy, uwielbiamy grillować. Pierwsze ciepłe dni zachęcają do wyciągnięcia sprzętu z piwnic i garaży. W końcu to doskonała okazja, by spędzić...
Wielu Polakom maj kojarzy się z rozpoczęciem sezonu grillowego. W tym roku szczególną popularnością na wiosnę cieszą się też szparagi. Postanowiliś...
Siemię lniane robi prawdziwą furorę wśród osób, które dbają o zdrowe odżywianie. Dodawane jest do zdrowych koktajli, musli, czy owsianek, można tak...
W sklepach zaczynają się już pojawiać pierwsze młode warzywa. Zanim wybierzesz się do sklepu po pyszne ziemniaki, botwinę czy rzodkiewki, przetestu...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
- Wielkanoc
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Polska
- Dla dzieci
- Dietetyczne
- Warzywa
- Kapusta
- Owoce
- Jabłka
- Ryby
- Przyprawy
- Surówki
- Dla zdrowia
Odsłon: 105
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 226
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 82
Słodki melon oraz słona szynka parmeńska to ciekawe połączenie, które genialn...
Odsłon: 88