Ewa_Gotuje

Jak uratować dania przypalone, rozgotowane i zwarzone?

Każdy z nas od czasu do czasu zalicza jakąś wpadkę w kuchni. Jak z niej wybrnąć? Odpowiedź na to pytanie znajdziecie w kolejnym odcinku programu "Gotuję, nie marnuję".

Polecane artykuły

Ewa gotuje Szybka i smaczna kuchnia Ewy Wachowicz

W kolejnym odcinku kultowego już programu „Ewa Gotuje”, aktorka Małgosia Socha, pod okiem prowadzącej, przygotowała szybkie i niezwykle smaczne pot...

1
Informacje Musztardowiec – zdrowe liście nie tylko na sałatki

Musztardowiec (Brassica juncea) to warzywo, które w Polsce nadal jest mało znane, ale zasługuje na większą popularność ze względu na swój pikantny,...

0
Informacje Co roku o tej porze robię najlepszy mus rabarbarowy. Do ciasta, naleśników, a nawet wędlin

Wielu z nas okres wiosenny kojarzy się ze smakiem domowego kompotu z rabarbatu lub babcinego ciasta z kruszonką. Sezon na ten przysmak trwa dosyć k...

1
Informacje Łosoś na wiosenny obiad. 7 smakowitych dań z łososiem w roli głównej

Wiosna to doskonały czas na eksplorację kulinarnych możliwości, a łosoś stanowi idealną bazę dla różnorodnych dań na wiosenny obiad. Z jego wyjątko...

0

Komentarze

Ostatnio komentowane przepisy

Dania główne Kluski ziemniaczane z okrasą

Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...

Odsłon: 385

30 min
5
Ciasta Ciasto śmietankowe z rabarbarem

Proste ciasto na kwaśnej, gęstej śmietanie i oleju z rabarbarem. Zaczyna się...

Odsłon: 14762

30 min
17
Przetwory Domowe kostki maggi z lubczyku

Lubczyk ma wiele zastosowań. Jest on przede wszystkim uznaną przyprawą kulina...

Odsłon: 364

30 min
11
30 min
37
15 min
2