Czas na szakszukę!
Jesienią warto sięgnąć po śniadanie, które cię rozgrzeje oraz doda ci energii na cały dzień. Aromatyczna szakszuka to danie na bazie pomidorów i jajek, które nie tylko zachwyca smakiem, ale i jest bardzo pożywne. Co więcej, taki posiłek to źródło cennych witamin i minerałów.
Polecane artykuły
Wiosną i latem warzywa i owoce są teraz najsmaczniejsze, dlatego podczas wizyty na lokalnych targu, ryneczku, czy w sklepie warto wypatrywać sezono...
Tymianek to przyprawa, która genialnie podkreśla smak mięs, czy pieczonych ziemniaków. Jego właściwości warto wykorzystać nie tylko podczas gotowan...
Szpinak to bardzo zdrowy produkt, który albo się kocha, albo nienawidzi. Nie ulega jednak wątpliwości, że zawiera on mnóstwo cennych substancji. Ja...
Sponsorowane
Wielka wiadomość dla fanów produktów Danio! Marka, która już zdobyła serca konsumentów dzięki swoim serkom homogenizowanym, teraz wprowadza zupełni...
Komentarze
Ostatnio komentowane przepisy
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 423
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
- Impreza
- Grill
- Do pracy
- Włoska
- Śródziemnomorska
- Makaron
- Warzywa
- Papryka
- Nabiał
- Ser
- Mięso
- Grzyby
- Pieczarki
- Przyprawy
- Makarony
- Zapiekanki
- Ciasta
- Makaronowe
- Kiełbasy
Odsłon: 12194
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Impreza
- Grill
- Tłusty czwartek
- Do pracy
- Azjatycka
- Chińska
- Warzywa
- Wieprzowina
- Przyprawy
- Czosnek
Odsłon: 82