Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na dzisiejsza zupę przypomina mi wakacje u babci, kiedy sama biegałam do jej ogródka po świeży koperek, rzodkiewkę i ziemniaki. Mimo, iż można przygotować ją z banalnych składników to w smaku jest zachwycająca. Spróbujcie!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 23
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 81
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 169
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 196
Składniki
Do garnka z ciepłym bulionem wrzucamy ziemniaki i gotujemy. Gdy będą w pół miękkie wrzucamy rzodkiewki i gotujemy do miękkości ziemniaków. Zupę zabielamy śmietanką, dodajemy koperek i przyprawy.