Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 79
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 813
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 79
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 813
Składniki
Mięso umyj, osusz, pokrój w drobną kostkę. Obsmaż na oleju, przełóż do garnka. Zalej gorącym bulionem. Dodaj pokrojoną marchewkę, nakryj naczynie i gotuj na małym ogniu.
Papryki oczyść, pokrój i podsmaż na oleju. Włóż do zupy i gotuj, aż mięso będzie prawie miękkie. Wsyp ryż, dodaj przecier i gotuj 15 minut. Przypraw zupę, posyp natką.
Porcje 10
120 min
Cena 2,80 zł
Kalorie 248 kcalŹródło: Takie jest życie