Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 175
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 49
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 175
Składniki
1. warzywa obrać i umyć, pokroić, ułożyć na wyłożonej papierem blasze, pokropić olejem, wstawić do piekarnika, piec ok 30 min w 180 st, 2. upieczone warzywa przełożyć do garnka, dodać obrane ze skórki i pokrojone pomidory, zalać gorącym bulionem, gotować ok 10 min, 3. zupę zblendować, doprawić do smaku solą i ostrą papryką, podawać z grzankami, smacznego