Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam dla was przepis na pyszną zupę z pieczarki brunatnej z ziemniakami
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 347
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4386
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 34
Przepis dnia
Doskonały zamiennik pieczywa dla osób na diecie niskowęglowodanowej lub ketog...
Odsłon: 347
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 4386
Składniki
Do garnka wlać 1 litr i 800 ml wody dodać porcję oraz marchew i korzeń selera zagotować a następnie zmniejszyć ogień i na wolnym gotować do miękkości mięsa wsypując przyprawę, następnie dodać ziemniaki i gotować do ich miękkości a w międzyczasie przygotować pieczarki obsmażając je na maśle
Jak ziemniaki są już miękkie dodać usmażone pieczarki pogotować pięć minut a następnie wkroić natkę pietruszki i koper a w międzyczasie gotowania przygotować śmietanę z cukrem i gorącym wywarem z zupy
Wlać do zupy przygotowaną śmietanę i szybko zamieszać, zagotować a na koniec dodać świeżo zmielony pieprz naturalny