Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa którą zrobimy w 20 minut. Jest lekka, pożywna z pieczarkami i warzywami. Polecam do niej grzanki domowe. Moja wersja na ostro bo taką lubię.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 17
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 48
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23828
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 447
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 269
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 17
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 48
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 23828
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pysznego pieczonego kurczaka z ziemniaka...
Odsłon: 447
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 269
Składniki
Por kroje w krążki i przesmażam na maśle klarowanym. Marchew, ziemniaki obieram, i kroję.
Dodaję do pora i przesmażam razem, dodaję paprykę która kroję w paski.
Pieczarki myję, i kroję w talarki i przesmażam osobno na patelni, doprawiam, sola, pieprzem.Dodaje do warzyw, wlewam bulion , dodaję ziele i i liście laurowe, chili i gotuje na wolnym ogniu około 10-15 minut.
Śmietanę wlewam do miski, dodaję żółtko , mieszam i wlewam do zupy. Już nie zagotowuję. Doprawiam, podaję z koperkiem.