Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczna, przepyszna zupa o bogatym smaku.
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 919
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 67
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 74
Składniki
Paprykę osączyć z zalewy i zmiksować, nie musi być na gładko. Szynkę pokroić w cienkie słupki. Śmietanę dokładnie wymieszać z mąką. Paprykę przełożyć da saganka, dodać szynkę i zalać rosołem. Gotować 7 minut a potem doprawić chrzanem, sosem sojowym, gałką, solą i pieprzem. Do śmietany dolać trochę gorącej zupy, wymieszać, wlać do zupy i zagotować. Zupę posypać natką pietruszki i ew. paprykowymi pestkami słonecznika.