Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zupa z młodej kapusty
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 102
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 59
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 102
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 61
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 121
Składniki
Ziemniaki i cebulę pokroić w kostkę, marchew w plasterki, kapustę poszatkować.
W sporym garnku rozgrzać masło, wrzucić cebulę, zeszklić. Dodać ziemniaki i marchewkę, chwilę razem dusić.
Do garnka przełożyć kapustę, zalać bulionem, doprawić solą i pieprzem, gotować około 15-20 minut.
Gdy warzywa są miękkie, zupę zdjąć z ognia, zabielić śmietaną, dodać posiekany koperek.