Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
U nas kolejny dzień zupowy no cóż jesteśmy zwolennikami zup i tylko dlatego, jeżeli chcecie przepis zapraszam do odwiedzenia bloga
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 30
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 155
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 360
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 82
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać ogonki wieprzowe, marchew, suszoną włoszczyznę oraz przyprawę uniwersalną, ziela i liść, zagotować a następnie na wolnym ogniu gotować do miękkości ogonków. Po tym czasie dodać ziemniaki pokrojone w kostkę i również gotować do miękkości, jak ziemniaki są miękkie dodać poszatkowaną kapustę i gotować do miękkości
Gdy kapusta dodana zmiękła dodać posiekany koper a następnie przygotowaną śmietanę rozprowadzoną z gorącym wywarem od zupy, zamieszać i lekko zagotować