Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z mintaja i papryki"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Ryby skrop sokiem z cytryny. Odstaw. Warzywa oczyść, pokrój, podduś na margarynie.
Wlej bulion, dodaj pokrojoną w dużą kostkę rybę, gotuj 10-15 min. Dodaj posiekany czosnek i natkę, przypraw.
<strong>Przepis przysłała Izabela Boguś z Brzostówka.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie