Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Zupa z karpia po węgiersku"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 49
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 79
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 41
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 107
Składniki
Tuszę pokrój w dzwonka, posyp z obu stron czerwoną papryką i solą. Następnie wstaw na 20 minut do lodówki. W tym czasie obierz cebulę i drobno posiekaj.
Zieloną paprykę przekrój na pół, oczyść z gniazda i pokrój w małą kostkę. Cebulę zeszklij na oleju, dodaj paprykę i krótko podsmaż. Wrzuć pokrojone w ósemki, obrane ze skórki, pomidory. Jeden kawałek ryby zalej wodą i gotuj na małym ogniu przez godzinę.
Przelej wywar przez sitko i wrzuć resztę pokrojonego w dzwonka karpia. Zagotuj. Warzywa przełóż do garnka, gotuj na małym ogniu przez 20 minut, uważając, by mięso się nie rozpadło.
Odłożony kawałek ryby posiekaj i dodaj do zupy.Źródło: Na żywo