Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 68
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
Szalotki posiekałem ,marchewki pokroiłem w plasterki. Szalotki zeszkliłem na oleju ,dodałem marchew i poszatkowaną kapustę ,chwilę podsmażyłem i zalałem bulionem. Gotowałem ok. 20 min. Po 15 min dodałem kawałki osączonej z zalewy dyni. Pestki uprażyłem na suchej patelni. Zupę podałem ze śmietaną ,pestkami dyni ,lekko skropiłem olejem z pestek dyni.