Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zupa.
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 52
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2063
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 11
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 96
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 36
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 52
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2063
Makaron razowy z indykiem, brokułem i suszonymi pomidorami w delikatnym i kre...
Odsłon: 11
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 9
Tym razem jedna z moich ulubionych zup: pomidorowa z ziemniakami, której nie...
Odsłon: 96
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 36
Składniki
Z warzyw i mięsa z dodatkiem pieprzu, soli ugotować bulion. Ugotowane warzywa przeznaczyć na sałatkę warzywną. Mięso ładnie oddzielić od kości i poszarpać na kawałki. Bulion przecedzić. Do gotującego się bulionu dodać pokrojoną kapustę pekińską, można pominąć jej grubsze części podczas krojenia. Następnie dodać odsączoną na sicie kukurydzę i ugotowany wg przepisu na opakowaniu makaron nitki. Dodać jeszcze dwie łyżki majonezu, pieprz kolorowy świeżo mielony i sól do smaku. Na talerzu ułożyć poszarpane mięso i zalać gorącą zupą. Smacznego.