Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkostrawna zupa na obiad.
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 515
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 267
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 515
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 267
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Włoszczyznę opłukać, zalać zimną wodą, ugotować z dodatkiem soli i przecedzić (warzywa użyć do sałatki) Kalarepki obrać, pokroić poddusić na maśle, zalać wywarem i gotować a pod koniec gotowanie wrzucić pokrojone ziemniaki i ugotować do miękkości, następnie zupę zmiksować. Śmietankę rozprowadzić w odrobinie gorącej zupy, połączyć z resztą, posypać zieleniną i doprawić w razie potrzeb