Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) Wbrew pozorom bardzo delikatna i bez cienia goryczy.
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 45
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 173
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 122
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 1055
Dzisiaj coś orientalnego. Makaron plus warzywa oraz cienkie plasterki wieprzo...
Odsłon: 513
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 45
Składniki
Bulion zagotowałem. Cykorie umyłem ,wyciąłem głąb i pokroiłem w cienkie krążki. Do bulionu dodałem cykorię ,zacierki babuni i gotowałem 10 min. Następnie do zupy dodałem serek topiony i gotowałem do momentu rozpuszczenia serka. Zdjąłem zupę z ognia ,dodałem śmietankę ,ponownie wstawiłem na palnik ,chwilę podgrzewałem. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem białym. Tuż przed podaniem posypałem posiekanym szczypiorkiem.