Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, pożywna i na każdą okazję zupa, którą można serwować nie tylko na obiad.
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 34
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 141
Jeden z najsmaczniejszych chlebów, który piekła nasza babcia. Mocno chrupiący...
Odsłon: 34
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 141
Składniki
Do przygotowanej odpowiedniej wielkości miski wkładamy, mięso mielone, wszystkie przyprawy, zioła, jajko, odciśniętą kajzerkę. Dobrze wyrabiamy i doprawiamy. Następnie formujemy małe kulki i wkładamy do gorącej zupy. Gotujemy 10 minut na małym ogniu. Zupę przygotowujemy z postu: https://smaker.pl/przepisy-zupy/przepis-flaczki-z-boczniakow-przepis-babci,1998798,wmk.html Podajemy pulpeciki razem z gorącą zupą.