Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 63
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 162
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 380
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 104
Składniki
Pokrój sparzone, obrane pomidory, mięso, papryki. Zagotuj bulion. Mięso podsmaż na smalcu, wrzuć do gotującego się bulionu.
Po kilku minutach zdejmij szumy, włóż przyprawy, pokrojoną paprykę oraz pomidory. Gotuj godzinę na małym ogniu.
Oczyść ziemniaki oraz marchew, pokrój. Włóż do zupy i znów gotuj 30 min. Włóż koncentrat, zagotuj. Przypraw zupę solą, cukrem, pieprzem i jeszcze raz zagotuj.
Porcje 8
120 min
Cena 3,10 zł
Kalorie 335 kcalŹródło: Takie jest życie