Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Zupa węgierska ze śmietaną"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22491
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 108
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 22491
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 108
Składniki
Pokrój cebule, papryki, kapustę kiszoną, czosnek. Mięso drobno pokrój, obsmaż na oleju.
Dodaj przygotowane . Podsmaż razem. Przełóż zawartość patelni do garnka, wlej gorącą wodę, wsyp przyprawy i gotuj około 30 minut. Jeśli woda wyparuje, dolej jeszcze gorącej.
Kiedy mięso jest już miękkie, włóż koncentrat, zagotuj.
Śmietanę wymieszaj z mąką, rozprowadź zupą. Wlej mieszankę do garnka, zagotuj. Zupę przypraw, aby była dosyć pikantna. Podaj udekorowaną kleksem śmietany.
Czas przygotowania: 60 min, ilość porcji: 8, cena za porcję: 3,80 zł.Źródło: Chwila dla Ciebie