Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 277
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 277
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 50
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 47
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 90
Składniki
Mięso opłucz i pokrój w kostkę.
Warzywa obierz i umyj. Marchewkę, pietruszkę i czosnek potnij w plasterki, a seler, cebulę i paprykę – w słupki. Ziemniaki pokrój w kostkę, zalej wodą i odstaw.
Mięso oprósz mąką ze wszystkich stron. W dużym garnku rozgrzej oliwę. Wrzuć mięso, zrumień. Dołóż warzywa (oprócz ziemniaków). Smaż chwilę. Zalej wodą, dodaj przyprawy i gotuj 40 minut.
Ziemniaki odlej, wrzuć do garnka z mięsem i warzywami.
Śmietanę połącz z koncentratem pomidorowym. Dolej do zupy. Zagotuj, wymieszaj i podawaj.Źródło: Telemax