Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na lekką, pożywną i bardzo smakowitą zupę warzywną z kawałkami łososia. Całość otula delikatna nuta cytrynowa oraz świeżość zielonego koperku. Serdecznie polecam :)
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 368
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 252
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 258
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 245
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 78
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 368
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 252
Aksamitny krem pomidorowy z niespodzianką.
Odsłon: 258
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 245
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 78
Składniki
Pokrojoną cebulkę i por szklimy na maśle. Ziemniaki obieramy, kroimy w kostkę, a marchewki i pietruszkę w małe słupki. Wszystkie warzywa wrzucamy do gorącego się bulionu wraz z listkiem laurowym oraz zielem angielskim i gotujemy aż warzywa delikatnie zmiękną.
Następnie do gotujących się warzyw dodajemy pokrojony na mniejsze kawałki filet z łososia oraz posiekany koperek i gotujemy przez 5 minut.
Na koniec do zupy dodajemy 1 łyżkę soku z cytryny, zabielamy śmietaną i doprawiamy sosem sojowym, solą oraz świeżo zmielonym pieprzem.