Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię kwaśną zupę szczawiową z kaszą, zachęcam do spróbowania
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 31
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 42
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 47
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 42
Składniki
1. mięso lub kości wypłukać, zalać zimną wodą (ok 2 l), posolić, gotować na małym ogniu, w trakcie gotowania dodać pokrojone w słupki marchew i selera oraz pokrojonego pora, 2. gdy mięso będzie miękkie, dodać szczaw, chwilę gotować, do śmietany wlać kilka łyżek gorącego płynu i dodać do zupy, dodać natkę pietruszki, doprawi solą i pieprzem, 3. mięso rozdrobnić, rozłożyć na talerze, dodać kaszę, zalać zupą, smacznego