Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
to taka solidna zupa, z warzywami, jajkiem i mięsem
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
1. mięso umyć, zalać zimną wodą, gotować na małym ogniu, 2. ziemniaki i pozostałe warzywa obrać, pokroić w kostkę, dodać do wywaru gdy mięso będzie na pół ugotowane, posolić, gotować do miękkości, dodać szczaw, zagotować a następnie wlać śmietanę wymieszaną z kilkoma łyżkami gorącej zupy, doprawić do smaku, podawać z jajkami ugotowanymi na miękko, smacznego